Ο εκτελεστής του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα σε Σουάρες-Καβάνι!

Το πρωτοπαλίκαρο του Πάμπλο Εσκομπάρ, Χον Χάιρο Βελάσκες, βγήκε από τη φυλακή και έχει πλέον άφθονο χρόνο να ασχοληθεί με το μεγάλο του πάθος, το ποδόσφαιρο. Δεν διστάζει μάλιστα να στείλει και... μήνυμα στους Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι!

Ο εκτελεστής του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα σε Σουάρες-Καβάνι!

Ο Χον Χάιρο Βελάσκες Βάσκες όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αστυνομικός. Τελικά κατέληξε να δουλεύει από την ηλικία των 18 ετών για έναν από τους μεγαλύτερους βαρώνους ναρκωτικών, τον Πάμπλο Εσκομπάρ, και όταν συνελήφθη το 1992 είχε προλάβει να σκοτώσει 250 ανθρώπους με τα δικά του χέρια -συμπεριλαμβανομένης και της κοπέλας του- και να έχει διατάξει τη δολοφονία 3.000 ακόμα: πολιτικών, δημοσιογράφων, ανθρώπων που δούλευαν σε άλλα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών και απλών πολιτών.

Ο εκτελεστής του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα σε Σουάρες-Καβάνι!

Πέρασαν 22 χρόνια όπου βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής και το 2014 ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αποκτήσει και πάλι την ελευθερία του, με τον 52χρονο Κολομβιανό να απολαμβάνει μεγάλη δημοφιλία αν κρίνει κανείς από την τεράστια απήχηση που έχει το κανάλι του στο Youtube ((Popeye Arrepentido - ο μετανιωμένος Ποπάι).

Ο εκτελεστής του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα σε Σουάρες-Καβάνι!

Ο ίδιος δεν έχει απαρνηθεί ούτε το "αμαρτωλό" παρελθόν του, ούτε την λατρεία του για το ποδόσφαιρο και μάλιστα αυτό το πάθος φρόντισε να το δείξει μέσω ενός μηνύματος που έστειλε στους Έντινσον Καβάνι και Λουίς Σουάρες ενόψει της αναμέτρησης της Ουρουγουάης με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

"Στέλνω δυνατούς χαιρετισμούς στην εθνική ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης και στους πρωταθλητές, Λουίς Σουάρες και Καβάνι. Έχουν την υποστήριξη και το σεβασμό μου", δήλωσε ο επονομαζόμενος "Ποπάι", ο οποίος είχε προκαλέσει επίσης αίσθηση και με τον τρόπο που υποδέχτηκε στην Ατλέτικο Νασιονάλ τον Εσεκιέλ Ρεσκαλδάνι.

"Γεια σου πρωταθλητή, είμαι ο δολοφόνος της εμπιστοσύνης του Πάμπλο Εσκομπάρ, αδερφέ μου Αργεντινέ καλωσήρθες στο Μεντεγίν", αναφώνησε πάνω από τον... τάφο του "βαρώνου της κοκαΐνης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK