Με μία PHOTO ξεχάσε όλα του τα προβλήματα ο Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο της προπονητικής καριέρας του και η κόρη του Ματίλντε ανέλαβε δράση για να του φτιάξει τη διάθεση μέσω φωτογραφίας από τα... παλιά!

Το τελευταίο διάστημα βάλλεται πανταχόθεν τόσο για τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για την εικόνα της ομάδας του στο χορτάρι, παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζει να έχει δίπλα του άτομα που πιστεύουν απεριόριστα σε αυτόν και τον στηρίζουν ό,τι αρνητικό και αν λέγεται και γράφεται για εκείνον.

Ένα πρόσωπο μάλιστα που του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία είναι η 21χρονη κόρη του, Ματίλντε, η οποία θέλοντας να ανεβάσει την ψυχολογία του πατέρα της ανέβασε μία συλλεκτική οικογενειακή φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν στο Instagram, με τον Πορτογάλο τεχνικό (πριν καν βαφτιστεί "special one") να διδάσκει τα παιδιά του, Ματίλντε και Ζοζέ Τζούνιορ για το πώς πρέπει να βουτήξουν στην πισίνα.

Η κίνηση μάλιστα της Ματίλντε είχε άμεσο αντίκρυσμα, με τον τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων"να απαντάει στη φωτογραφία ποστάροντας με τη σειρά του μία κόκκινη καρδιά.  Η αδυναμία της κόρης για τον πατέρα και το αντίστροφο δεν κρύβονται!

A post shared by Matilde Faria (@matildefmf) on