Κοπάνα από το ξενοδοχείο και κλοπή ταξί από πρεμιερλιγκάτους παίκτες!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές πρεμιελιγκάτης ομάδας ξεσάλωσαν κατά την παραμονή του κλαμπ τους στη Βαρκελώνη για τριήμερη προετοιμασία. Η ομάδα τους επιβεβαίωσε ότι έκλεψαν ταξί κάνοντας βόλτες στην πόλη του Μέσι.

Ντροπιάστηκε η Γουέστ Μπρομ κατά την παραμονή της στην Βαρκελώνη με σκοπό μίνι προετοιμασία πριν τη "μάχη" το Σάββατο (17/2) με την Σάουθαμπτον για το FA Cup. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επιβεβαίωσε ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ξεσάλωσαν κάνοντας... κοπάνα από το ξενοδοχείο.

Και να ήταν μόνο αυτό...

Οι τέσσερις "δράστες", κάνοντας τις βόλτες τους στη Βαρκελώνη, έξω από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείου έκλεψαν ένα ταξί το οποίο εγκατέλειψαν μετά έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο τους!

Τα ονόματα των τεσσάρων δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η αστυνομία της Ισπανίας συνεχίζει τις έρευνες και σύντομα θα μάθουμε την ταυτότητά τους.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.