Τσιπριάνι: "Αν το πάρει η Ιταλία, θα τα βγάλω όλα"!

Μόλις η Ιταλία απέκτησε ένα ακόμη μεγάλο κίνητρο για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Η πληθωρική τηλεπερσόνα, Φραντζέσκα Τσιπριάνι, υποσχέθηκε πως αν οι Ιταλοί καταφέρουν να σηκώσουν το κύπελλο θα γδυθεί για χάρη τους. Για να δούμε, θα τηρήσει την υπόσχεση της;

Οι σέξι υποσχέσεις λάγνων κοριτσιών κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού όλο και αυξάνονται. Μετά την Ρωσίδα πορνοστάρ, που έταξε 16ωρο σεξ στον Κοκόριν αν έβαζε δύο γκολ (ούτε μισό δεν έβαλε), έρχεται η Ιταλίδα Φραντζέσκα Τσιπριάνι, η οποία υπόσχεται να ξεγυμνωθεί αν η Ιταλία σηκώσει το ευρωπαϊκό.

Η Τσιπριάνι είναι γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια στην Ιταλία, ενώ έχει λάβει μέρος και στο "Big Brother". Είναι, επίσης, μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου και δεν διστάζει να το δείξει σε κάθε ευκαιρία.

Δεν ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζεις, αλλά μήπως ξαφνικά έγινες Ιταλία μόνο και μόνο για να τηρήσει η Τσιπριάνι την υπόσχεση της; Μήπως έβγαλες κι εσύ τον "Larry" που κρύβεις μέσα σου;

Λοιπόν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πορνοστάρ: "Βάλε 2 γκολ και θα κάνουμε 16 ώρες σεξ"!
"Τρόλαραν" τον Στέρλινγκ στο twitter

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.