"Κοσάνοβιτς στον ΟΣΦΠ με 700.000 +Λαΐφη"!

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει από την πιάτσα των agents για την τράμπα που πάνε να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι", μην εισπράττοντας την οψιόν αγοράς του Λαΐφη και καταβάλλοντας το επιπλέον ποσό στη Σταντάρ. Τι απομένει για να κλείσει το deal, γιατί αρέσει ο αριστεροπόδαρος Σέρβος στον Χάσι.

Αν και επελέγησαν από τον Ρικάρντο Σα Πίντο ως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Σταντάρ Λιέγης στο φιλικό της Τετάρτης με την Ντουντελάνζ (2-2), Μίλος Κοσάνοβιτς και Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι πολύ πιθανό να χωριστούν σ' ένα ξεχωριστό deal μεταξύ Ολυμπιακού και Σταντάρ Λιέγης.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε πως...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...