Το ιδιωτικό συμφωνητικό και η ομάδα που... καίγεται για Λαΐφη

Ο Λαΐφης έχει πλέον θαυμαστές σε ολόκληρη την Ευρώπη, όμως σε περίπτωση που δεν επιστρέψει στον Ολυμπιακό, υπάρχει μια ομάδα που έχει σαφές προβάδισμα για την απόκτησή του. Όλα τα... λεφτά είναι το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπάρχει και ο ρόλος του αδερφού του στο deal. Διαβάστε το "καυτό" παρασκήνιο του "Ευαγγελίου".

Με τον Λαΐφη να τα πηγαίνει περίφημα στη Σταντάρ Λιέγης, υπάρχουν τουλάχιστον 10 ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Μία όμως έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που δεν επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Ο Λαϊφης με τον αδερφό του (αριστερά)

Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπάρχει για τον παίκτη, o ρόλος της κυπριακής εταιρίας "Νovelsportsagents.cy" (εκπρόσωποι της οποίας είναι οι οι Κώστας Ηλία και Τάσος Κυρμύτσης) και η συμμετοχή (!) του αδερφού του στο deal.

Το Ευαγγέλιο γνωρίζει το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Κύπριου άσου...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!