Άμεσα στη Red Bull ο Verstappen

Τη θέση του Daniil Kvyat στη Red Bull θα πάρει άμεσα ο Max Verstappen, ο οποίος θα κάθεται στο τιμόνι των "κόκκινων ταύρων" αρχής γενομένης από το Grand Prix της Ισπανίας.

Αλλαγή στη σύνθεση της Red Bull! Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, ο Max Verstappen παίρνει τη θέση του Daniil Kvyat. Ο Ολλανδός προβιβάζεται στην πρώτη ομάδα αρχής γενομένης από το Ισπανό Grand Prix και θα παραμείνει εκεί έως το τέλος της σεζόν. Όσο για τον Kvyat, υποβιβάζεται στη Scuderia Toro Rosso με την οποία έκανε ντεμπούτο στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, δήλωσε σχετικά: "Ο Max έχει αποδειχθεί πως είναι εξαιρετικό ταλέντο. Οι έως τώρα εμφανίσεις του με την Toro Rosso είναι εντυπωσιακές και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε την ευκαιρία να οδηγήσει για τη Red Bull Racing. Έχουμε το προνόμιο να έχουμε και τους τέσσερις οδηγούς των δύο ομάδων της Red Bull δεσμευμένους με πολυετή συμβόλαια, άρα έχουμε την ευελιξία να τους μετακινούμε όποτε χρειάζεται σε αυτές. Ο Dany θα συνεχίσει να εξελίσσεται ως οδηγός στην Toro Rosso, μία ομάδα την οποία ξέρει καλά και που θα τον βοηθήσει να βρει ξανά τη φόρμα του και να δείξει τις δυνατότητές του".

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA