"Είμαι ο Μέσι της Formula 1"

Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Gunners ή Spurs; Διαβάστε για τον διάσημο πιλότο της Formula 1 που υποστηρίζει φανατικά από την ηλικία των 5 ετών την Άρσεναλ, κάνει παρέα με τον Νεϊμάρ και νιώθει πως ταυτίζεται με τον "απολαυστικό" Λιονέλ Μέσι!

"Είμαι ο Μέσι της Formula 1"

Όλοι γνωρίζουν τον Λιούις Χάμιλτον καθώς είναι ένας από τους πιο γνωστούς πιλότους της F1 όμως αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για αυτόν είναι πως έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ αλλά και όλα τα αθλήματα που έχουν μέσα τους τον... κίνδυνο.

Διαβάστε μία διαφορετική συνέντευξη του Άγγλου πιλότου της Mercedes στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή "Tiki Taka".

Σου αρέσει το ποδόσφαιρο; Η αδρεναλίνη του ποδοφαίρου; Σε είδαμε να παίζεις κόντρα στον Τιερί Ανρί. Ξέρουμε ότι είσαι οπαδός της Άρσεναλ.

Είναι πολύ διαφορετικό από τις κούρσες, δεν έχω αυτή την αδρεναλίνη όταν παίζω ποδόσφαιρο και για αυτό δεν το κάνω συχνά. Μου αρέσουν περισσότερα τα εξτρίμ σπορ όπου η ζωή μου διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο. Για παράδειγμα αγαπώ το Moto GP, τις πτώσεις από αλεξίπτωτο, το motocross, το snowboard, τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα, τα ταχύπλοα θαλάσσης. Οτιδήποτε έχει μηχανή και είναι γρήγορο και επικίνδυνο.

Η Άρσεναλ είναι το πάθος σου;

Κοιτάξτε, ήμουν 5 ετών και όλοι οι φίλοι μου είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ, οι μισοί ήταν Τότεναμ και οι άλλοι μισοί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι και εγώ δεχόμουν πίεση ως μικρό παιδί να διαλέξω ποια ομάδα θα υποστηρίζω. Τότε ήταν που ήρθε η μεγαλύτερη αδερφή μου, 10 ετών τότε, και μου είπε: "Υποστήριξε την Άρσεναλ". Οπότε έγινα οπαδός της Άρσεναλ από την ηλικία των 5 ετών.

Σου αρέσει να πηγαίνεις στο γήπεδο; Συνήθως τα Σάββατα και τις Κυριακές είσαι στις πίστες;

Είχα βρεθεί μία φορά και ήταν φανταστικά. Πρέπει οπωσδήποτε να οργανώσω το πρόγραμμά μου για να επιστρέψω φέτος ή του χρόνου και να δω και άλλα παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα των γηπέδων. Μου αρέσουν τα αθλήματα που το θέαμα βρίσκεται εκεί μπροστά σου. Όχι όπως στην F1 όπου βλέπεις να περνάει ένα αμάξι και μετά για το επόμενο ενάμισυ λεπτό, περιμένεις! Στο ποδόσφαιρο αντίθετα όλη η δράση είναι εκεί μπροστά σου.Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ και το αμερικανικό ποδόσφαιρο, λατρεύω τα σπορ που γίνονται μέσα σε στάδιο.

Έχεις καλή σχέση με τον Νεϊμάρ;

Ναι, είναι μία σχέση που εξελίσεται, είμαστε φίλοι. Ήμουν μεγάλος φαν του και τελικά γνωριστήκαμε. Από τότε είμαστε συχνά σε επαφή, όταν τα καταφέρνουμε βλεπόμαστε σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο. Δεν μιλάει πάντως πολύ αγγλικά και εγώ δεν μιλάω πολύ πορτογαλικά.

Αισθάνεσαι περισσότερο Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Είσαι το Νο 1, παγκόσμιος πρωταθλητής, είσαι ένα μεγάλο ταλέντο από πολύ μικρή ηλικία.

Μέσι! Αν και είμαι μεγάλος φαν και των δύο. Αυτό που κάνει ο Κριστιάνο για την ομάδα του και για το όνομά του είναι εξαιρετικό αλλά ο Μέσι είναι απόλαυση να τον βλέπεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK