Ξόδεψε όλα τα token η Ferrari

Οι Ιταλοί αναβάθμισαν τη μονάδα ισχύος ενόψει της μάχης της Μόντσα.

Το Grand Prix Ιταλίας αποτελεί προφανώς τον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν για τη Ferrari. Εύλογα λοιπόν, η ομάδα από το Μαρανέλο αποφάσισε να ξοδέψει τώρα τα εναπομείναντα token για την εξέλιξη της μονάδας ισχύος που κινεί την SF16-H.

Οι αναβαθμίσεις ήταν έτοιμες μετά το πέρας του καλοκαιρινού διαλείμματος αλλά οι Ιταλοί προτίμησαν να μη της αξιοποιήσουν στο βελγικό Grand Prix αλλά να περιμένουμε μέχρι τον αγώνα στον «Ναό της Ταχύτητας». Πράγμα λογικό από τη στιγμή που οι μονάδες ισχύος που χρησιμοποίησαν στο Σπα οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen είχαν «γράψει» μόλις τέσσερα Grand Prix μέχρι τότε.

Παράλληλα, αυτή η καθυστέρηση επέτρεψε στην τεχνική ομάδα της Scuderia να δοκιμάσει περαιτέρω τις αναβαθμίσεις στον πάγκο δοκιμών του Μαρανέλο, επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία.

Η Ferrari έγινε η πρώτη ομάδα που ξόδεψε όλα της τα token για την αγωνιστική σεζόν του 2016 (32).

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.