Παραλίγο να εγκαταλείψει ο Rosberg!

Ο Γερμανός είχε πρόβλημα με τα φρένα και η Mercedes σκεφτόταν να τον αποσύρει από τον αγώνα.

Μπορεί ο Nico Rosberg να πανηγύρισε στο Άλμπερτ Παρκ τη νίκη στον παρθενικό αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2016, ωστόσο η επιτυχία αυτή δεν ήρθε χωρίς να ιδρώσει.

Δεν ήταν μόνο το γεγονός πως βρέθηκε πίσω από τις δύο Ferrari μετά την πρώτη στροφή. Όπως αποκάλυψε μετά το πέρας των 57 γύρων του Grand Prix Αυστραλίας ο Toto Wolff, η W06 του Γερμανού αντιμετώπιζε προβλήματα.

 

«Η θερμοκρασία στις δαγκάνες των φρένων στο μονοθέσιο του Nico ανέβαιναν συνεχώς. Σε βαθμό που σκεφτόμασταν ακόμα και να εγκαταλείψει τον αγώνα. Αυτό συνέβη περίπου στα δύο τρίτα του αγώνα. Ο Nico δεν το ήξερε, δεν του τι είπαμε. Αν έφτανε στο όριο, σε βαθμό που θα ήταν επικίνδυνο να συνεχίσει, θα τον ενημερώναμε. Όμως ευτυχώς οι θερμοκρασίες σταθεροποιήθηκαν και τελικά άρχισαν να πέφτουν», είπε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes.

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν και φέτος τη σεζόν κάνοντας το 1-2 αφού ο Lewis Hamilton πλαισίωσε τον Rosberg.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!