Ποινή πέντε θέσεων για Gutierrez

Ο Μεξικανός έκλεισε τον Wehrlein στο FP3 του Βελγίου.

Μετά από τον καταιγισμό ποινών για αλλαγές μονάδων ισχύος, έχουμε και την πρώτη ποινή για ατόπημα εντός πίστας στο Βέλγιο.

Αποδέκτης αυτής είναι ο Esteban Gutierrez, ο οποίος τιμωρήθηκε γιατί έκλεισε τον Pascal Wehrlein κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Βελγίου.

Η αντίδραση του οδηγού της Manor μέσω team radio ήταν έντονη, καθώς αποκάλεσε τον συνάδελφό του στη Haas ηλίθιο (μεταξύ άλλων).

Οι αγωνοδίκες αναγνώρισαν την επικινδυνότητα της κίνησης του Gutierrez και του επέβαλαν ποινή πέντε θέσεων στο grid αλλά και 3 πόντους ποινής στην αγωνιστική του άδεια. Ο Μεξικανός θα εκκινήσει 18ος αφού στις κατατακτήριες δοκιμές σημείωσε τον 13ο καλύτερο χρόνο.

Το πάνελ των αγωνοδικών στο Βέλγιο αποτελείται από τους Dr. Gerd Ennser, Felipe Giaffone και Danny Sullivan.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.