Τα 10 νέα μονοθέσια είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο

Από το classic κόκκινο της Ferrari και το πορτοκαλομπλέ της McLaren, στο ασημί της Mercedes και στο κίτρινο της Renault. Ποιο μονοθέσιο από τα δέκα που παρουσιάστηκαν είναι το πιο εντυπωσιακό;

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during a Formula One pre-season testing session at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, outside Barcelona, Spain, Monday, Feb.18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during a Formula One pre-season testing session at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, outside Barcelona, Spain, Monday, Feb.18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Αν και πέρυσι ο ανταγωνισμός στο οδόστρωμα αυξήθηκε, δεν θα είναι υπερβολικό, αν ασπαστούμε την άποψη πως η preseason της Formula 1 είναι πιο ελκυστική, σε βαθμό παρεξηγήσεως μάλιστα, από τα (21) grand prix του πρωταθλήματος.

Περιλαμβάνει, βλέπετε, τα αποκαλυπτήρια των νέων μονοθεσίων κι όσο να 'ναι πρόκειται για μια διαδικασία που τραβά τα βλέμματα και κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμη κι εκείνων που δεν είναι φανατικοί με το σπορ.

Οι 10 ομάδες που από τις 17 Μαρτίου θα πέσουν στη μάχη του πρωταθλητισμού, με τα κόκκινα φώτα να πρωτοσβήνουν στη Μελβούρνη, θέτοντας στόχους και επιδιώξεις, έχουν ήδη παρουσιάσει τ' αριστουργήματά τους. Εμπνεύσεις σχεδιαστικές και χρωματικές που καλύπτουν όλη την γκάμα και την παλέτα.

Ψέματα δεν θα πούμε. Το πορτοκαλί-μπλε της McLaren εξακολουθεί να (μας) ξενίζει εμάς τους παραδοσιακούς, τη στιγμή που η Ferrari ούτε που διανοείται φυσικά να βάλει χέρι στο κόκκινο.

Εσείς ποια 'δημιουργία' θα ψηφίζατε ως την πιο όμορφη;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK