Το GP Ιταλίας στην TV

Η δράση στο μαγικό κόσμο της Formula 1 συνεχίζεται χωρίς διάλειμμα!

Αν τον Αύγουστο η Formula 1 σας έλειψε πολύ, τότε η διεξαγωγή Grand Prix σε δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο σίγουρα θα καλύψει μέρος του συνδρόμου στέρησης!

Λίγα 24ωρα λοιπόν μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Βέλγιο και το θρυλικό σιρκουί του Σπα, η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού επισκέπτεται ένα ακόμα ιστορικό σταθμό.

Από την καρδιά του δάσους των Αρδεννών, οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου μεταφέρουν την… παράσταση στην καρδιά του μητροπολιτικού πάρκου της Μόντσα! Εντός έδρας αγώνας για τη Ferrari, με χιλιάδες tifosi στις κερκίδες, να ονειρεύονται την πρώτη φετινή νίκη της ιταλικής ομάδας.

Σε αυτή τη μάχη, την πρώτη του φθινοπώρου, οι ώρες δράσης είναι καθαρά… ευρωπαϊκές. Τόσο στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, όσο και σε όσα θα διαδραματιστούν το Σαββατοκύριακο, που μπορείτε όπως πάντα να τα παρακολουθήσετε live, σε high definition και χωρίς διαφημίσεις από την τηλεόραση του OTE TV.

Αναλυτικά λοιπόν:

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου

10.50-12.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – OTE TV (LIVE)

14.50-16.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – OTE TV (LIVE)

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – OTE TV (LIVE)

14.50-16.00 Κατατακτήριες δοκιμές – OTE TV (LIVE)

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου

14.45-17.00 Αγώνας – ΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.