Τον πρώτο Φέτελ ο Χάμιλτον τον κυνηγάει από τη 14η θέση!

Το γκραν πρι στο Χοκενχάιμ έχει φαβορί και αουτσάιντερ μετά τα όσα συνέβησαν στη διαδικασία των κατατακτήριων του Σαββάτου.

Τον πρώτο Φέτελ ο Χάμιλτον τον κυνηγάει από τη 14η θέση!

Ο Ζεμπάστιαν Φέτελ τρέχει εντός έδρας και από μόνο του αυτό τού δίνει έξτρα κίνητρο. Μαζί και... φτερά στα πόδια, αφού στις κατατακτήριες του γερμανικού γκραν πρι ήταν ασυναγώνιστος. Με αποτέλεσμα να κατακτήσει την pole position χωρίς ν' απειληθεί και ν' αποκτήσει αβαντάζ για τον αγώνα της Κυριακής.

Αν μάλιστα συνυπολογιστεί πως ο Λιούις Χάμιλτον θα εκκινήσει τον αγώνα του από τη 14η θέση, καταλαβαίνει κανείς πως το πλεονέκτημα του Γερμανού έναντι του βασικού ανταγωνιστή του για τον εφετινό τίτλο είναι πολύ μεγάλο.

Ο Βρετανός αντιμετώπισε νέα προβλήματα, αυτή τη φορά με το υδραυλικό σύστημα της Mercedes, πρόβλημα που δεν του επέτρεψε καν να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του στο Q2. Εγκατέλειψε νωρίς κι αφοσιώθηκε στην τακτική που θ' ακολουθήσει για να έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες στον αγώνα.

Τη Mercedes έσωσε ο Βάλτερι Μπότας, ο οποίος πάντως θα έχει πίσω του τον... εφιάλτη Ράικονεν και ούτε έναν να τον προστατεύει.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK