Παρακαλούν τον Ιμπραχίμοβιτς να γίνει ο... Φαραώ τους!

Είναι από μόνος του ένας βασιλιάς ο Ζλάταν. Τι τις θέλει τις "Πυραμίδες"; Το τρελό σενάριο που θέλει τον Σουηδό να παίζει από τον Γενάρη στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα...

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι μια ποδοσφαιρική ατραξιόν που ελκύει τους πάντες. Ιδίους του παράγοντες - μίδες που θέλουν να κάνουν το... κομμάτι τους και να εκμεταλλευτούν εμπορικά / επικοινωνιακά το όνομα του Σουηδού σούπερ σταρ.

Τον Τουρκί αλ-Σεΐκ λίγοι θα τον ήξεραν, μονάχα όσοι έχουν γνώση του αραβικού κόσμου, αν η πορτογαλική "Record" δεν τον ενέπλεκε με το ενδεχόμενο ο Ιμπραχίμοβιτς να παίξει στις "Πυραμίδες" της Αιγύπτου, μια ποδοσφαιρική ομάδα με πρόσφατη ιστορία, αλλά πολλά χρήματα. Στην οποία προπονητής είναι πλέον ο Αργεντινός Ρικάρντο λα Βόλπε, άλλοτε εκλέκτορας του Μεξικού, και διαθέτει τρεις Βραζιλιάνους κι έναν Γερμανό στο ρόστερ της.

Κατά το εν λόγω δημοσίευμα, ο ζάπλουτος Σαουδάραβας είναι διατεθειμένος να ξοδέψει όσα χρειαστεί για τον 37χρονο Ζλάταν για να τον πάρει στην ομάδα όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Λος Άντζελες με τους Γκάλαξι. Αν το εν λόγω σενάριο επιβεβαιωθεί, μένει να το μάθουμε...    

Μέχρι τότε μπορεί να συνεχίσει τις τηλεφωνικές φάρσες.

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.