Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή για ένα... πέναλτι!

Σκηνές φρίκης και κυρίως ντροπής. Δείτε το σοκαριστικό video από αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή με έναν διαιτητή να ξυλοκοπείται από οπαδούς για έναν πέναλτι που έδωσε στην άλλη ομάδα.

Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή για ένα... πέναλτι!

Η Αργεντινή μας έχει συνηθίσει δυστυχώς σε πολλά περιστατικά ωμής βίας στα ποδοσφαιρικά της γήπεδα, ωστόσο το τελευταίο συμβάν προκαλεί σοκ ακόμα και στον πιο ψύχραιμο.

Το σκηνικό της ντροπής στήθηξκε σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην επαρχιακή πόλη Φορμόσα, με διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας που μετατράπηκε σε γκολ από την άσπρη βούλα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να ακολουθεί το χάος!

Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή για ένα... πέναλτι!

Εξαγριωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο και άρχισαν να χτυπούν χωρίς σταματημό τον διαιτητή αλλά και τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον προστατεύσουν από το λιντσάρισμα, ενώ από τη μανία τους δεν ξέφυγαν ούτε οι ποδοσφαιριστές που δέχτηκαν χτυπήματα μέσα στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής λίγκας Αλέσο Εσπινόσα, οι μαινόμενοι οπαδοί είχαν καταναλώσει ποσότητα ναρκωτικών και αλκοόλ πριν κάνουν ό,τι έκαναν και γίνουν "θέμα" σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK