Επιβεβαιώνει τις επαφές με Μπουφόν η Μπόκα!

Είναι γεγονός! Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει τον Τζίτζι Μπουφόν και μάλιστα ο προπονητής του συλλόγου, Γκιγιέρμο Σκελότο, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα γίνουν οι τελικές επαφές με τον Ιταλό πορτιέρε!

Όταν πρωτοακούστηκε η είδηση περί ενδιαφέροντος της Μπόκα Τζούνιορς για τον Τζίτζι Μπουφόν, αρκετοί θεώρησαν πως πρόκειται για υπερβολή. Μάλιστα και από την ίδια την ομάδα θέλησαν να υποβαθμίσουν τις φήμες, με σκοπό να παραμείνει η ομάδα συγκεντρωμένη.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγιέρμο Σκελότο, ήρθε να βάλει... φωτιά στους φίλους της ομάδας, παραδεχόμενος τις επαφές!

"Ο πρόεδρος μου είπε πως επικοινώνησε με τον Μπουφόν και τον ρώτησε για θέλει να έρθει. Συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά στις 17 Μαΐου. Τώρα παίζουμε για το πρωτάθλημα και την πρόκριση στις εκτός χώρας διοργανώσεις".

Στην Μπόκα ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχει ο παίκτης με τον Κάρλος Τέβες, έτσι ώστε να τον πείσει να ταξιδέψει στην Αργεντινή και να ενισχύσει την ομάδα στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.