Η Σαν Λορένζο δεν θέλει να παίζει βράδυ για απίστευτο λόγο

Με κάθε επισημότητα η Σαν Λορένζο ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να προγραμματίζει τα παιχνίδια της ώστε αυτά να έχουν ολοκληρωθεί πριν χαθεί ο ήλιος της ημέρας καθώς οι φίλαθλοί της πέφτουν θύματα κλοπών.

Η Σαν Λορένζο αγωνίζεται στο Nuevo Gasometro από το 1993, αλλά εδώ και καιρό προσπαθεί να επιστρέψει στο παλιό της γήπεδο και φυσική έδρα της ομάδας, στην γειτονιά του Boedo. Τα τελευταία 25 χρόνια, ο σύλλογος φιλοξενείται στη γειτονιά του Bajo Flores, την οποία όμως, ελέγχει μία από τις πιο επικίνδυνες συμορίες.

Αρχικά, οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα στη γειτονιά είδαν τις επισκέψεις των φίλων της Σαν Λορένζο ως μία επιχειρηματική ευκαιρία, αλλά εξαιτίας της οικονομικής αστάθειας της χώρας, σταμάτησαν να πουλούν έξω από το γήπεδο και αποφάσισαν να ληστεύουν τους φιλάθλους.

Μετά από μια σειρά ληστειών μετά το παιχνίδι με την Σαν Μαρτίν την Τρίτη, ο σύλλογος δημοσίευσε μια επιστολή, η οποία επίσης στάλθηκε στα αρμόδια διοικητικά όργανα, ζητώντας να μην υπάρχουν άλλα παιχνίδια τη νύχτα για λόγους ασφάλειας.

"Λόγω των ληστειών που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, κυρίως μετά από νυχτερινά παιχνίδια, ο σύλλογος ζητά για άλλη μια φορά να μην αγωνίζεται αυτές τις ώρες".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!