Μέσι ή Μαραντόνα; Το απόλυτο INFOGRAPHIC

Η ισπανική "AS" έφτιαξε ένα αναλυτικό infographic συγκρίνοντας τους δύο σπουδαιότερους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές της ιστορίας, τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Λιονέλ Μέσι. Τελικά ποιος είναι καλύτερος;

Τη στιγμή που τον χρειάστηκε η Αργεντινή, ο Λέο Μέσι με τα γκολ του την έστειλε στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018. Την αμέσως επόμενη ημέρα οι τίτλοι των εφημερίδων της χώρας ήταν διθυραμβικοί και μιλούσαν για "Μεσία", για το "Ύψος του Θεού" και άλλα.

Έτσι η ισπανική "AS" αποφάσισε να φτιάξει ένα εξαιρετικό infographic, παραθέτοντας τα στατιστικά του Μέσι και του Μαραντόνα με την εθνική Αργεντινής προκειμένου να κάνει τη σύγκριση.

Όπως φαίνεται, ο Λέο είναι καλύτερος σκόρερ, ωστόσο δεν έχει φτάσει ακόμη τις επιδόσεις του Ντιεγκίτο στις τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων, που για πολλούς είναι κι αυτές που κρίνουν το αποτέλεσμα.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.