"Φονική" γροθιά παίκτη σε διαιτητή για μία κίτρινη!

Τη στιγμή που ο Φακούντο Ρονκάγλια αγωνίζεται στο Copa America με τη φανέλα της Αργεντινής, ο αδερφός του Αλεχάντρο δέχεται τα βέλη παικτών, φιλάθλων και δημοσιογράφων για τη "φονική" γροθιά που έδωσε στο διαιτητή Αρνάλντο Μπερόν.

Ο Αρνάλντο Μπερόν έκανε το... λάθος να δείξει κίτρινη κάρτα στον Αλεχάντρο Ρονκάγλια, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Φέρο και της Τίρο Φεντεράλ.

Ο άσος της Φέρο γρονθοκόπησε το διαιτητή, ο οποίος έπεσε ζαλισμένος στο έδαφος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Σάντα Ρόσα" με ασθενοφόρο, δεκαπέντε λεπτά μετά από την επίθεση.

Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας διεκόπη, ο άρχων της αναμέτρησης έκανε ράμματα στο πρόσωπο και υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα επειδή ένιωθε ζαλάδες.

"Έχω τρομερό πονοκέφαλο και δεν μπορώ να κουνηθώ. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν μπορούσα να θυμηθώ ποιος με χτύπησε, απλώς ξύπνησα στο νοσοκομείο. Ήρθαν οι γονείς του Ρονκάγλια και μου απολογήθηκαν. Δέχθηκα τη συγγνώμη γιατί ποτέ δεν είχα προβλήματα με κανέναν", είπε χαρακτηριστικά ο άτυχος διαιτητής στην "Súper Deportivo".

Ως ένδειξη αλληλεγγύης και διαμαρυρίας στο δυσάρεστο αυτό συμβάν, η διαιτητική ένωση της χώρας αποφάσισε να απέχει από την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δείτε το περιστατικό: