Το "αντίο" του Σαβιόλα

Παρελθόν για τη Ρίβερ Πλέιτ αποτελεί ο Χαβιέρ Σαβιόλα, όπως αποφάσισε ο 34χρονος φορ.

Το "αντίο" του Σαβιόλα
Σαβιόλα-Ρίβερ Πλέιτ

Σύντομη αποδείχθηκε η δεύτερη θητεία του Χαβιέρ Σαβιόλα στη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός έγραψε επιστολή στους φιλάθλους και στον σύλλογο με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τους "εκατομμυριούχους".

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων επέστρεψε το καλοκαίρι του 2015 στον σύλλογο όπου αναδείχθηκε και παρότι στην αρχή πήρε ορισμένα παιχνίδια ως βασικός, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο γρήγορα τον απέσυρε στον πάγκο.

Μετά από 16 παιχνίδια και δύο γκολ με τη Ρίβερ, αποφάσισε να αποχωρήσει, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Πάμπλο Αϊμάρ προ μηνών.

Η επιστολή

"Γράφω αυτή την επιστολή για να αναλύσω την απόφαση που πήρα μαζί με το προπονητικό τιμ να μην συνεχίσω στην Ρίβερ Πλέιτ. Ήθελα ένα διαφορετικό τέλος στην επιστροφή μου στην ομάδα, όμως καμιά φορά τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται.

Παρόλα αυτά ήταν μεγάλη μου χαρά να επιστρέψω στον σύλλογο που μεγάλωσα, δημιούργησα ισχυρές φιλίες, πήρα τίτλους και γνώρισα τους καλύτερους φιλάθλους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη και τις συμβουλές τους. Εύχομαι κάθε επιτυχία. Η Ρίβερ θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ όλους,

Χαβιέρ Σαβιόλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK