Γιατί "ναυάγησε" η μεταγραφή του Τζαβέλλα στον ΑΠΟΕΛ

Αν και φαινόταν κλεισμένος ο Γιώργος Τζαβέλλας στον ΑΠΟΕΛ, την τελευταία στιγμή η μεταγραφή "ναυάγησε". Κι αυτό γιατί άλλαξαν οι απαιτήσεις του Έλληνα αμυντικού! Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Ναυάγιο" στη μεταγραφή Τζαβέλλα στον ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Έλληνα αμυντικό, αλλά εκείνος δεν έστειλε το συμβόλαιο, αφού στο μεταξύ ψαχνόταν και αλλού για κάτι καλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Κύπρο, ο Τζαβέλλας είχε αρχικά δεχθεί ένα χρηματικό ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ ετησίως αλλά εκεί που διαφαινόταν συμφωνία, επανήλθε μέσω του μάνατζερ του με αυξημένες απαιτήσεις που ξεπερνούσαν τις 400.000 ευρώ!

Εκεί λοιπόν του είπαν από πλευράς ΑΠΟΕΛ πως δεν μπορεί να γίνει η συμφωνία αν επέμενε σε τέτοια χρήματα και η μη συμμόρφωση του στην πρόταση της ομάδας, έφερε το "ναυάγιο"! Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε ομάδα της Τουρκίας, η οποία του προσφέρει και τα χρήματα που θέλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρωτοσέλιδο στην Ισπανία ο Τζαβέλλας!

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...