Αλλάζει σελίδα ο Ντρούρι

Μετά από 11 χρόνια παρουσίας, ο Άνταμ Ντρούρι αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό της Νόριτς και την 1η Ιουλίου θα επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Λιντς.

Αλλάζει σελίδα ο Ντρούρι

Ο 33χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα "παγόνια" και θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη τους ενόψει της νέας σεζόν.

"Πρόκειται για έναν παίκτη που έψαχνα πολλά χρόνια. Είναι πολύ επαγγελματίας, καλός αμυντικός, γρήγορος και με μεγάλη εμπειρία. Έπαιξε 16 φορές με τη Νόριτς πέρυσι και είναι πολύ καλύτερος από πολλά μπακ της Premier League. Θα κάνει καλό ντουέτο με τον νεαρό Πίρσεϊ", δήλωσε για τον Ντρούρι ο τεχνικός της Λιντς Νιλ Γουόρνοκ.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: "Είχα προσπαθήσει να τον "κλείσω" στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πριν από μερικά χρόνια. Δεν τα κατάφερα, αλλά πάντα τον είχα στο βάθος του μυαλού μου. Πιστεύω ότι θα του αρέσει εδώ".

Ο Άνταμ Ντρούρι πραγματοποίησε πάνω από 350 εμφανίσεις με τη Νόριτς όλα αυτά τα χρόνια και γι' αυτή του την προσφορά, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας τον τίμησε με ένα φιλικό αγώνα κόντρα στη Σέλτικ τον περασμένο Μάιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK