Ο Πούκι πήγε εκεί που ούτε καν τον ξέρουν...

Αντί για το Champions Legue με τον ΠΑΟΚ επέλεξε την... Championship ο Φινλανδός φορ. Μια επιλογή μεταγραφή που προκάλεσε γέλιο σους οπαδούς της Νόριτς.

Ο Τεέμου Πούκι χρονοτρίβησε. Τόσο πολύ που έβγαλε από τα ρούχα του τον Γιώργο Σαββίδη,  με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ ν' αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του και να στραφεί σε άλλες λύσεις. Με πρώτο στη λίστα του plan b αυτή τη στιγμή τον Πορτογάλο Ούγκο Βιέιρα που ανήκει στη Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε αν θα βγει χαμένος από την επιλογή του.

Ο Πούκι πάντως... έχασε σίγουρα. Διότι αντί να προτιμήσει την καλή πρόταση μιας ομάδας που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και στη χειρότερη περίπτωση θα διεκδικήσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa, κάνοντας πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, βρέθηκε στην ομάδα που πέρυσι τερμάτισε 14 σε 24 στην αγγλική Championship (β' κατηγορία). Τη Νόριτς!

Ok, μετράει πολύ το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αλλά να έβρισκε μια μικρομεσαία ομάδα της Premier League να γίνει κατανοητό. Τώρα πήγε σε μια ομάδα που πέρυσι είχε αρνητικό συντελεστή νικών ηττών (15-16) και γκολ (49-60).

Αν μάλιστα προσθέσουμε στην εξίσωση πώς αντέδρασαν οι οπαδοί της Νόριτς στο άκουσμα της είδησης, είναι... ξεγραμμένος από χέρι.

Να μερικές χαρακτηριστικές twitter-ικές αντιδράσεις:

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.