Ο Ντέλε Άλι... τιμώρησε την Τσέλσι!

Με δύο γκολ του Ντέλε Άλι σε ισάριθμες ασίστ του Έρικσεν, η Τότεναμ επικράτησε 2-0 της Τσέλσι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για την 20η αγωνιστική της Premier League, βάζοντας... φρένο στην ξέφρενη πορεία των "μπλε" που μετρούσαν 13 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Ντέλε Άλι... τιμώρησε την Τσέλσι!

" Στάση Τότεναμ" για την Τσέλσι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας στην Premier League να γνωρίζουν την πρώτη ήττα τους μετά από 13 συνεχόμενες νίκες. Δράστης για τα "σπιρούνια" ο Ντέλε Άλι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (με κεφαλιές) στο 45' και το 54', από ισάριθμες ασίστ του Έρικσεν.

Ο 20χρονος Άγγλος μέσος από το Μίλτον Κέινς, σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς 2 γκολ (με Σαουθάμπτον και Γουότφορντ τα προηγούμενα), κάτι που είχε να συμβεί από το Σεπτέμβριο του 1995 για ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, όταν τότε ο Τέντι Σέρινγχαμ είχε ανάλογο επίτευγμα.

Με τη νίκη της αυτή (την 5η συνεχόμενη) η Τότεναμ... έπιασε ξανά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα την Μάντσεστερ Σίτι στους 42 βαθμούς, μειώνοντας στο -7 τη διαφορά από την κορυφή.

Η Τσέλσι, με την ήττα αυτή, είδε τη Λίβερπουλ να πλησιάζει στους -5 από την πρώτη θέση, μετά τον βαθμό που πήραν οι "κόκκινοι" στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Σάντερλαντ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως ο MVP και μοναδικός σκόρερ του αγώνα, Ντέλε Άλι, έφτασε τα 10 τέρματα στο πρωτάθλημα, όσα είχε πετύχει δηλαδή σε ολόκληρη τη σεζόν πέρυσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK