Φοβάται πως θα χάσει μεγάλο σταρ ο Βενγκέρ

Η Άρσεναλ διεκδικεί την Premier League όμως το μυαλό του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται στις ανανεώσεις των Σάντσες - Εζίλ, αφού τα πράγματα δεν πάνε καλά και κινδυνεύει να χάσει έναν από τους δυο αστέρες του!

Τόσο ο Χιλιανός επιθετικός όσο και ο Γερμανός μέσος μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2018 και όπως είναι λογικό η διοίκηση των "κανονιέρηδων" βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι όμως, αφού η Άρσεναλ... πετάει προς την κορυφή και οι μετοχές τους έχουν χτυπήσει limit up. Ειδικότερα ο Εζίλ αξιώνει... διαστημικές απολαβές άνω των 350.000€ την εβδομάδα, ενώ πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα θέλει και ο Σάντσες.

Αυτό το ποσό είναι μεγάλο για δυο ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα ακόμα και για μία ομάδα όπως η Άρσεναλ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως διαταράσσονται και οι ισορροπίες μέσα στον σύλλογο, αφού οι υπόλοιποι παίκτες μπορεί να αισθανθούν... ριγμένοι.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως αν δεν βρεθεί λύση, είναι πιθανό να "θυσιάσει" έναν από τους δυο ο Βενγκέρ, με τον Εζίλ να μοιάζει ο επικρατέστερος.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.