Πρώην "Κανονιέρης" αναλαμβάνει την Άρσεναλ και δεν είναι ο Ανρί

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να "τελειώνει" από την Άρσεναλ. Τις προηγούμενες ημέρες, πρώτος στη λίστα για να αναλάβει ήταν ο Ζαρντίμ, ενώ κάποιοι ήθελαν τον Ανρί. Σύμφωνα με τη "Mirror", άλλος προηγείται pia.

Η κούρσα για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Άρσεναλ φαίνεται να έχει αρχίσει δυναμικά...

Καθημερινά, πλέον, δημοσιεύματα στο Νησί κάνουν λόγο για το τέλος της εποχής Αρσέν Βενγκέρ στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας μάλιστα πιθανούς αντικαταστάτες του Αλσατού.

Μέχρι πρόσφατα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προωθούταν στα μίντια ως το πιο "δυνατό" όνομα για να κάτσει στον πάγκο των "Κανονιέρηδων", ωστόσο σήμερα η "Mirror" αποκαλύπτει πως άλλος είναι ο εκλεκτός.

Το όνομα αυτού Μικέλ Αρτερά. Ο βοηθός του Γκουαρντιόλα στην Σίτι, έχει ακουστεί και στο παρελθόν, ωστόσο τώρα το αγγλικό δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ισπανός είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε να διαδεχθεί τον Βενγκέρ.

Πάντως, η Άρσεναλ θα πρέπει να προσέξει για να έχει στο μέλλον, αφού γερό μπάσιμο για τον Αρτέτα φέρεται πως έχει κάνει και η Έβερτον...

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.