Τα σπάει η νέα... χριστουγενιάτικη εμφάνιση της Άρσεναλ!

Μπορεί να μπήκαμε μόλις στον Νοέμβριο, όμως το χριστουγενιάτικο πνεύμα έχει επηρεάσει ήδη την Άρσεναλ. Απόδειξη η ομαδική φωτογράφιση στην οποία πήρε μέρος!

Αυτή την ομαδική φωτογράφιση σίγουρα δεν την έχεις ξαναδεί... Ο Αρσέν Βενγκέρ και οι ποδοσφαιριστές του φρόντισα να εκπλήξουν ευχάριστα τους οπαδούς τους (και όχι μόνο) αφού πήραν μέρος σε φωτογράφιση για λογαριασμό του συλλόγου όπου αντί για τις φανέλες των "κανονιέρηδων" φόρεσαν πυτζάμες με χριστουγενιάτικο "θέμα".

Είχαν μάλιστα σοβαρό σκοπό αφού φέτος θα γιοραστεί στις 16 Δεκεμβρίου στο Ηνωμένο Βασιλείο η "Christmas Jumper Day", η μέρα που όλος ο κόσμος καλείται να προσφέρει τον οβολό του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που δίνουν μάχη για να βοηθήσουν παιδιά που χρειάνται βοήθεια.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ημέρας, ο κάθε πολίτης ενθαρρύνει φίλους, συμμαθητές, οικογένεια να προσφέρει 2 λίρες σε κάποιο ίδρυμα ενώ για την προώθηση αυτού του ιερού σκοπού όλοι καλούνται να φορέσουν κάτι χριστουγενιάτικο που είτε το αγόρασαν, είτε το έφτιαξαν οι ίδιοι.

Η ποδοσφαιρική Άρσεναλ απέδειξε πως έχει άμεσα αντανακλαστικά και είναι πρωτοπόρος σε τέτοιες προσπάθειες, με τον συγκεκριμένο θεσμό να λειτουργεί για πέμπτη σερί χρονιά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).