Τόσο πολύ βιαζόταν ο Έμερι;

Ποιος είπε ότι μετά την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ ο πάγκος της Άρσεναλ θα έμεινε για καιρό "ορφανός"; Οι "κανονιέρηδες" έχουν ήδη προπονητή, αφού ο Ισπανός αυτοανακοινώθηκε μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Δεν είναι πια κρυφό πως ο Ουνάι Έμερι αποτελεί τον "εκλεκτό" που θα διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, άσχετα από το γεγονός πως η ανακοίνωση άργησε να έρθει.

Ο... βιαστικός Ισπανός προπονητής δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του και... μαρτύρησε το deal πριν καν αυτό πάρει επίσημη μορφή.

Πιο συγκεκριμένα ο Έμερι ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική ιστοσελίδα του, μέσω της οποίας επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τους "κανονιέρηδες".

"Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της Άρσεναλ", έγραψε ο 46χρονος τεχνικός (ή τέλοσπάντων ο διαχειριστής), ο οποίος ουσιαστικά... αυτοανακοινώθηκε χωρίς να έχει υπάρξει κάποια πρώτη επίσημη τοποθέτηση από μεριάς Λονδρέζων.

Σύμφωνα πάντως με τα βρετανικά Μέσα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επικυρωθεί ο "γάμος" και απ' την Άρσεναλ, η οποία εμμέσως πλην σαφώς θα επιβεβαιώσει την αποκάλυψη του... μαρτυριάρη Έμερι.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλ' αυτά προτού οι Λονδρέζοι, το μεσημέρι της Τετάρτης, ανακοινώσουν τη συμφωνία...

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.