Νέα αρπαγή ετοιμάζει η Τσέλσι από την Αρσεναλ

Μετά τη πώληση του Ολιβιέ Ζιρού στη Τσέλσι, ακόμη ένας παίκτης της Άρσεναλ φαίνεται πως μπορεί να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Γάλλο, δείχνοντας ότι οι "μπλε" προτιμούν να "ψωνίζουν" τελευταία από τους ανταγωνιστές τους στο Λονδίνο.

Η Άρσεναλ μοιάζει να έχει συνηθίσει στην ιδέα να χάνει ποδοσφαιριστές - κλειδιά από αντίζηλες αγγλικές ομάδες. Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για τον Άαρον Ράμσεϊ, τον οποίο η Τσέλσι έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Το συμβόλαιο του Ουαλού εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, με τον ίδιο να μη δείχνει κάποια πρόθεση μέχρι στιγμής για ανανέωση, κίνηση που φανερώνει πως το μέλλον του στον σύλλογο μοιάζει δυσοίωνο.

Οι "μπλε" θα ψαχτούν για την υπόθεση του μέσου των "κανονιέρηδων" το προσεχές καλοκαίρι με τον Ράμσεϊ να εξετάζει ενδεχόμενη πρόταση και να γίνεται το τρίτο σημαντικό μέλος της ομάδας που αποχωρεί, μετά τους Ζιρού και Σάντσες.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.