Αθώος ο Μουρίνιο για Καρνέιρο

Η FA εξέτασε όλα τα στοιχεία στην υπόθεση της καταγγελίας στον Ζοζέ Μουρίνιο για σεξιστική συμπεριφορά εις βάρος της Έβα Καρνέιρο και έκρινε... αθώο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε επιτεθεί φραστικά στην Έβα Καρνέιρο, όταν εκείνη έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ, στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Σουόνσι, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Κατόπιν απόφασής του, η Καρνέιρο υποβιβάστηκε και δεν της επιτρεπόταν πλέον να συμμετάσχει στην καθημερινότητα της ομάδας, με συνέπεια να οδηγηθεί προς την έξοδο.

Μετά από καταγγελία στον "Special One" για σεξιστική συμπεριφορά εις βάρος της 40χρονης από το Γιβραλτάρ το περιστατικό εξετάστηκε από την FA, η οποία αποφάσισε να μην προχωρήσει σε τιμωρία του 52χρονου.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.