Δανεικούς σε όλη την Ευρώπη η Τσέλσι!

Κάθε ρεκόρ δανεισμών έσπασε η Τσέλσι που φέτος έστειλε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη 38 ποδοσφαιριστές της!

Μας έχει συνηθίσει κάθε χρόνο σε δανεισμούς παικτών, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της. Μιλάμε φυσικά για την Τσέλσι που θεωρείται -κι όχι άδικα- βασίλισσα των δανεικών.

Οι "μπλε" κάθε σεζόν τροφοδοτούν με παίκτες τους αρκετές ομάδες σε όλη την Ευρώπη, όμως τη φετινή έστειλαν σε κάθε γωνιά της Γηραιάς Ηπείρου συνολικά 38 ποδοσφαιριστές!

Έχει δανείσει παίκτες σε Τουρκία, Ιταλία, Αγγλία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, αλλά οι δανεισμοί της ξεπερνούν ακόμη και τα ευρωπαϊκά σύνορα φτάνοντας μέχρι σε Βραζιλία και Αργεντινή.

Από αυτούς ελάχιστοι (ή και κανένας) θα καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ωστόσο αξίζει η προσπάθεια.

Οι 38 δανεικοί της Τσέλσι:

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!