Ο γιος του Αμπράμοβιτς δίνει 300.000.000 ευρώ για ομάδα!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διάσημος σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της Τσέλσι και τώρα σχεδιάζει να μπει στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο 23χρονος γιος του μέσω πρότασης-μαμούθ!

Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά; Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αποφάσισε το 2004 να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο και κατέστησε την Τσέλσι μία από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στην Ευρώη και τώρα, 13 χρόνια μετά, είναι αρκετά πιθανό, να δούμε και ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Αμπράμοβιτς να "παίζει μπάλα".

Αυτός είναι ο 23χρονος γιος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Αρκάντι με τα ρεπορτάζ από την Ρωσία να αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εβγκένι Γκίνερ, ενδέχεται να αποχωρήσει από το τιμόνι της "ομάδας του στρατού" και ο γιος του ιδιοκτήτη της Τσέλσι ενδιαφέρεται να αναλάβει έναντι του ποσού των 300.000.000 ευρώ!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του Άαρον ενώ αριστερά, φορώντας και εκείνος κασκόλ της Τσέλσι, είναι ο άλλος του γιος, Αρκάντι

Ο λόγος που ο Γκίνερ σκέφτεται το "αντίο" είναι πως περνάει μία δύσκολη οικονομική περίοδο έχοντας "χασούρα" στον τομέα της ενέργειας που δραστηριοποιείται, και για αυτό έχει προσεγγίσει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον οποίο τον συνδέει φιλία ετών.

Ο Αρκάντιους είναι φανατικός οπαδός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λέτε να μετράμε αντίστροφα μέχρι να κάτσει στο τιμόνι;

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant