Η Χαλ θέλει να γίνει... Ολυμπιακός το Σάββατο

Η Χαλ αγωνίζεται στο Σάββατο στην έδρα της Άρσεναλ και οι Άγγλοι θυμήθηκαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο. Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και... αποκάλυψε το μυστικό του διπλού των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ (VIDEO).

Η Χαλ θέλει να γίνει... Ολυμπιακός το Σάββατο
marco silva ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 29/9/2015 ο Ολυμπιακός πήρε ένα από τα σπουδαιότερα διπλά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κερδίζοντας με 3-2 ( Γουόλκοτ 35', Σάντσες 65' -- Πάρντο 33', Οσπίνα αυτ. 40', Φινμπόγκασον 66' ) την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Χαλ.

Οι "τίγρεις" το Σάββατο (14:30) θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ εκτός έδρας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιστρέφει στον τόπο του... εγκλήματος.

Φυσικά οι Άγγλοι τον... βομβάρδισαν με ερωτήσεις για το παιχνίδι του 2015 και ο Μάρκο Σίλβα ενέδωσε, αποκαλύπτοντας το μυστικό της νίκης.

"Φυσικά και έχω όμορφες μνήμες από το ματς με την Άρσεναλ. Την τελευταία φορά που έπαιξα εδώ, πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, ήταν διαφορετική στιγμή, άλλη διοργάνωση και σε άλλη φάση τα δυο κλαμπ. Βέβαια η ατμόσφαιρα που συνάντησα ήταν φανταστική", είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για το μυστικό του: "Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να δώσουμε τα πάντα και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Επίσης να μην φοβηθούμε σε κανένα σημείο την Άρσεναλ. Ακόμα και όταν σκόραραν κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Πάντα τους σεβόμαστε, αλλά ποτέ δεν φοβόμαστε".

Τρέξαμε πολύ όταν η Άρσεναλ προσπάθησε με το ρυθμό της να μας κουράσει. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα και απαντούσαμε αμέσως στην αντεπίθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK