Πού να 'ξερε ο Λούκας Ντιν πως θα 'ρθει αυτή η μέρα

Όταν ο Γάλλος υπέγραφε στην Έβερτον σίγουρα δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν τόσος ντόρος εξαιτίας του tattoo που έχει στο στήθος. Θα έπρεπε όμως... Διαβάστε το λόγο που έγινε ήδη το επίκεντρο της συζήτησης και δεν είναι τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του.

Η μεταγραφή του Λούκας Ντιν από την Μπαρτσελόνα έχει αφήσει μια... γλυκόπικρη γεύση στους οπαδούς της Έβερτον.

Ναι μεν τον θεωρούν ικανό να καλύψει επάξια το αριστερό άκρο της άμυνας, "ψαχουλεύοντας" δε την προσωπική του ζωή ανακάλυψαν κάτι που θα εύχονταν να μην είχαν δει ποτέ.

Ένα περίτεχνό tattoo στο στήθος, το οποίο τους "ξενέρωσε"...

Ο λόγος; Επειδή γράφει "I never walk alone". Ναι, είναι -περίπου- ο τίτλος του τραγουδιού που συνοδεύει και συνδυάζεται στον απόλυτο βαθμό με τη Λίβερπουλ, μισητής αντιπάλου των "ζαχαρωτών".

Μην ξεχνάμε ότι η επιγραφή "You' ll never walk alone" προστέθηκε στο έμβλημα των "ρεντς" καθώς και στις πύλες που οδηγούν στο "Άνφιλντ".

Τις τελευταίες ώρες το τρολάρισμα των φίλων των Λίβερπουλ στα social media της Έβερτον για τον "ποδοσφαιριστή της με τα κόκκινα αισθήματα" είναι ασταμάτητο.

ΤΟ ΤΑΤΟΥ:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!