Ιστορική απόφαση για... βραδινά ματς στο Νησί!

Οι αγγλικές ομάδες είναι αποφασισμένοι να εκτοξεύσουν στον ουρανό τα κέρδη τους από τις τηλεοπτικές συμφωνίας βάζοντας ματς σε ώρα... Champions League τα Σαββατοκύριακα!

Ιστορική απόφαση για... βραδινά ματς στο Νησί!

Έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια να ανοίγει η αυλαία κάθε αγωνιστικής της Premier League το μεσημέρι του Σαββάτου (λίγο πριν τις 15:00 ώρα Ελλάδας) για να ακολουθούν ένα "πακέτο" αγώνων το απόγευμα (17:00 ώρα Ελλάδας) αλλά και ένα βραδινό ματς (19:30), ίσως όμως σε λίγα χρόνια η κατάσταση να είναι εντελώς διαφορετική...

Όπως αποκαλύπτει η "Daily Mail" σε δημοσίευμά της, οι σύλλογοι της Premier League άναψαν το πράσινο φως για να δίνουν,από το 2019 και μετά, ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο σε ώρες... Champions League (21:45), με σκοπό να κάνουν πολλά περισσότερα τα έσοδά τους από τις τηλεοπτικές συμφωνίες.

Αυτή τη στιγμή η συμφωνία που έχει κάνει η διοργανώτρια αρχή της αποφέρει το ποσό των 5.140.000.000 λιρών ενώ με τη νέα συμφωνία τα έσοδα θα εκτοξευτούν, από τη στιγμή μάλιστα που οι ομάδες συμφώνησαν ώστε να προβάλλονται από την τηλεόραση 42 ματς παραπάνω μέσα στη σεζόν.

Σημειώνεται πως με την υπάρχουσα συμφωνία μεταδίδονται κάθε σεζόν 168 ματς της Premier League ενώ μέσα στα δύο τελευταία χρόνια οι ομάδες έχουν δει να κερδίζουν 70% περισσότερα χρήματα, κάτι που θα συνεχιστεί με τη νέα συμφωνία που είναι στα... σκαριά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK