Δεν επιβεβαιώνει ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προβάλλει ως φαβορί για την αντικατάσταση του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Λέστερ, όμως ο ίδιο δηλώνει πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικά.

Ο βρετανικός Τύπος γράφει και ξαναγράφει σχετικά με το ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι από επίσημα... χείλη.

"Δεν μπορεί να είναι αλήθεια τα όσα λέγονται, από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα. Η Λέστερ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό που έκανε ο Ρανιέρι πέρυσι ήταν απίστευτο.

Θα μπορούσε να τους κρατήσει φέτος στην Premier League. Φοβάμαι ότι στην Αγγλία οι σύλλογοι αρχίζουν και υιοθετούν μερικές από τις κακές συνήθειες που έχουμε στην Ιταλία", σχολίασε ο Μαντσίνι.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.