Λέει όχι ο Μάχρεζ

Εντολή στο μάνατζέρ του να του βρει ομάδα έδωσε ο Ριγιάντ Μάχρεζ ο οποίος θέλει να κεφαλαιοποιήσει τη σεζόν που έκανε πέρυσι με τη Λέστερ.

Ο Ριγιάντ Μάχρεζ, ο οποίος έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, μελετά την πρόταση από τη Λέστερ που σχεδόν διπλασιάζει τις ετήσιες αποδοχές του, αλλά...

Ο Αλγερινός στράικερ το σκέφτεται και οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι βρίσκεται πιο κοντά στο να απορρίψει την προσφορά παρά να την δεχθεί.

Στα 25 του,ο Μάχρεζ είδε το όνομά του να “παίζει” δυνατά σε όλο τον διεθνή τύπο μετά από συγκλονιστική σεζόν με τη Λέστερ η οποία κατέληξε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ισως να πιστεύει ότι στο μέλλον δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει μεγάλη μεταγραφή γι'αυτό και έχει εξουσιοδοτήσει το μάνατζέρ του να του βρει ομάδα είτε στην Αγγλία είτε σε άλλη χώρα. Ομάδα με φήμη που θα πληρώνει καλά.

Ολα αυτά μετά και τη διαφαινόμενη απώλεια του Καντέ ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει στην Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!