Επικός Κλοπ: έμπλεξε τον Κοουτίνιο με τη... γυναίκα του!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε απίστευτη ατάκα ερωτηθείς για την πιθανή μετακίνηση Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα αλλά και για το περιβραχιόνιο που εμπιστεύτηκε στον Βραζιλιάνο άσο...

Ο Φελίπε Κοουτίνιο αγωνίστηκε κόντρα στην Σουόνσι για την Βoxing Day κουβαλώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αυτό του βγήκε σε καλό, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει το σκορ για την Λίβερπουλ και γενικά να έχει εξαιρετική παρουσία στο χορταστικό 5-0 επί των "κύκνων".

Το γεγονός ότι ήταν αρχηγός των "κόκκινων" έκανε αρκετούς δημοσιογράφους να σκεφτούν "πονηρά" και να γράψουν πως ίσως η κίνηση του Κλοπ έγινε για να τον κάνει να ξεχάσει την... Μπαρτσελόνα, με τον Γερμανό να δίνει όμως μία πιο ρεαλιστική εξήγηση σε συνέντευξη Τύπου.

 

"Δεν θέλω να το κάνω λιγότερο ρομαντικό αλλά όταν δεν παίζει ο Χέντο (Χέντερσον) και ο Μίλι (Μίλνερ) ο Φελίπε Κοουτίνιο είναι αμέσως μετά ο πιο παλιός μας παίκτης.

Για αυτό τον έκανα αρχηγό. Ίσως θα μπορούσα να είμαι πιο πονηρός και να του έδινα το περιβραχιόνιο για να μη φύγει ποτέ. Δεν λειτουργεί όμως έτσι...", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός για να προσθέσει με νόημα:

 

"Με εξαίρεση το γάμο μου, τίποτα δεν κρατάει αιώνια. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχει πάντα μία λύση. Για όλα".