Ο Κουτίνιο έδωσε λόγο στον Νεϊμάρ να ξενερώσει κι άλλο με την Παρί!

Ο Φελίπε Κουτίνιο είχε κάποια στιγμή αιτηθεί μέσω μέιλ στη Λίβερπουλ να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ισπανός επανήλθε με νέο αίτημα, αλλά όχι για μεταγραφή. Τα "θέλω" του Βραζιλιάνου είναι διαφορετικά και αφορούν τη Παρί.

"Αρνηθείτε όλες τις προτάσεις από την Παρί" φέρεται να έχει πει ο Κουτίνιο στη Λίβερπουλ! Όχι, δεν αποφάσισε να... ταχθεί στην ομάδα του "Άνφιλντ", αλλά σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε για να πείσει ο Βραζιλιάνος την Μπαρτσελόνα πόσο πολύ θέλει να πάρει μεταγραφή στη Βαρκελώνη!

Οι Ισπανοί δεν κάνουν γνωστό αν το κλαμπ του Γιούργκεν Κλοπ έκανε αποδεκτή την πρόταση, ωστόσο επιμένουν ότι η Παρί δεν θα καταθέσει τόσο εύκολα τα "όπλα", αφού έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να ρίξει χρήματα στο τραπέζι τα οποία δύσκολα κάποιος μπορεί να αρνηθεί...

Πάντως, η "Sport" επισημαίνει ότι το Γενάρη η Μπάρτσα θα επιστρέψει στο Μερσεϊσάιντ για να πάρει τον Φελίπε Κουτίνιο με νέα βελτιωμένη πρόταση που θα ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ.