Το... στρες "κατάπιε" τον Κουτίνιο

Ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας ο Φελίπε Κουτίνιο με τη μόνη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση έγινε το "θαύμα" και ο άσος της Λίβερπουλ προπονήθηκε κανονικά, χωρίς να παρουσιάσει πόνους στη μέση. Ο γιατρός της "σελεσάο" έλυσε ή μήπως μπέρδεψε την κατάσταση με τις δηλώσεις του;..

Ο Φελίπε Κουτίνιο ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας και οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν... εξαγριωθεί με τον πλεϊμέικερ της ομάδας τους, καθώς ο "μικρός μάγος" εντελώς ξαφνικά ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και προπονήθηκε κανονικά.

Για το... θαύμα της επιστροφής Κουτίνιο στη δράση μίλησε ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Μίκαελ Σιμόνι, αναφέροντας ότι ο Κουτίνιο πονούσε στην πλάτη, εξαιτίας της ψυχολογίας του. Το ζήτημα δηλαδή ήταν ψυχοσωματικό, καθώς ο παίκτης έπαθε στρες και επηρεάστηκε ψυχικά από τα όσα έγιναν προ μερικών εβδομάδων με αυτόν πρωταγωνιστή και τις Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα.

"Είναι καλά! Το θέμα στην πλάτη ήταν εξαιτίας του στρες. Όλα λύθηκαν. Ο Κουτίνιο πέρασε πολλά με την αστάθεια που υπήρχε στο περιβάλλον του όσον αφορά το μέλλον του. Ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά..."

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".