Ο Κουτίνιο έγραψε τον Κλοπ στα παλιά του τα παπούτσια

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά και ο Κουτίνιο με τις δηλώσεις του τον... βύθισε ακόμη περισσότερο. Τι είπε Βραζιλιάνος και αγνόησε τον προπονητή του στη Λίβερπουλ και γιατί αντέδρασαν οι οπαδοί των "Κόκκινων".

Ο Φελίπε Κουτίνιο κλήθηκε από μία διαδικτυακή εκπομπή να επιλέξει τους πέντε καλύτερους ποδοσφαιριστές της προτίμησής του.

Αφού ξεπέρασε τα... κλισέ τύπου "είναι δύσκολο να επιλέξω" τελικά κατέληξε στους εκλεκτούς του με τους Βραζιλιάνους να υπερτερούν κατά κράτος.

Ο σταρ της Λίβερπουλ διάλεξε να παίξει με έναν πορτιέρε, έναν αμυντικό, έναν μέσο και δύο επιθετικούς.

Κάτω από τα γκολπόστ τοποθέτησε τον Ζούλιο Σέζαρ. Στην άμυνα τον "βράχο" Λούτσιο και στα χαφ τον Τζέραρντ του οποίου μάλιστα του έδωσε και το περιβραχιόνιο. Όσον αφορά το επιθετικό δίδυμο, αυτοί είναι οι: Νεϊμάρ και Σουάρες.

Και πάμε τώρα στα... βαρβάτα.

"Ποιον προπονητή θα επιλέγατε;"

Ξέρετε ποιον διάλεξε ο "μικρός μάγος"; Τον Τίτε! Κλοπ πουθενά...

"Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί. Κάνει σπουδαία πράγματα με την εθνική Βραζιλίας. Μαθαίνω απ' αυτόν."

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".