Στη Λίβερπουλ γιος πρώην "ερυθρόλευκου"

Ως εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή χαρακτηρίζουν βρετανικά δημοσιεύματα την προσθήκη 16χρονου ταλαντούχου άσου, γιου πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, στη Λίβερπουλ, με την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται επίσης πολύ έντονα για την απόκτησή του!

Ο Νταλ Βαρεσάνοβις, γιος του Μίρζα Βαρεσάνοβιτς που στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, με τη Λίβερπουλ να αποσπά την Τρίτη την υπογραφή του, "κλέβοντάς" τον από τα... χέρια της Μπαρτσελόνα. Ο υιός Βαρεσάνοβιτς υπέγραψε με τους "κόκκινους" και παρουσιάστηκε επίσημα, λίγο αφού είχε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του.

Όπως τονίζουν σχετικά δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Στίβεν Τζέραρντ που έχει αναλάβει εδώ και λίγες εβδομάδες της ακαδημίες της Λίβερπουλ, θα έχει τον Νταλ υπό την επίβλεψή του στην Κ18, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παρακολουθεί στενά την πορεία του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να τον αποκτήσει η Λίβερπουλ, πλήρωσε κάτι περισσότερο από 50.000 ευρώ στην ΦΚ Σεράγεβο.

Ακόμη ένα γεγονός με ξεχωριστή σημασία είναι ότι ο κόσμος της Λίβερπουλ εκτιμά ότι ο πιτσιρικάς θα έχει επιτυχημένη καριέρα με τα κόκκινα, καθώς σε σχετικό γκάλοπ της "Mirror" το 86% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!