Δίνει 300.000.000 ευρώ για να αρπάξει τον Μέσι!

Μετά την απώλεια του Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να χάσει και τον Λιονέλ Μέσι αφού η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη για τη μεγαλύτερο deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

FC Barcelona's Lionel Messi waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Πριν από λίγο καιρό μία τέτοια είδηση θα φάνταζε πιθανώς ως ένα ευφάνταστο και τραβηγμένο σενάριο, όμως από τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να... τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και να γεμίσει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα με 222.000.000 ευρώ για χάρη του Νεϊμάρ, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Ακόμα και η αποκάλυψη-βόμβα που έχει διαρρεύσει εδώ και λίγη ώρα μέσα από το Canal+ και το Eurosport, με τα δύο ειδησεογραφικά μέσα να υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να ξεπεράσει την... Παρί και να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 300.000.000 ευρώ που έχει βάλει η Μπαρτσελόνα και να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι.

FC Barcelona's Lionel Messi holds a ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi holds a ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η συγκεκριμένη φήμη/πληροφορία έγινε μάλιστα και πρώτο θέμα στην καταλανική "Mundo Deportivo" που δεν θα μπορούσε να "κλείσει τα μάτια" από τη στιγμή που πρόκειται για τον Λιονέλ Μέσι, με το γεγονός μάλιστα πως δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό τους με την "Μπάρσα" να προκαλεί ανησυχία στους φίλους των "μπλαουγκράνα".

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε πως λίγες ημέρες πριν ο ιδιοκτήτης των "πολιτών", ο σεΐχης Καλντούν Αλ Μουμπάρακ,είχε ανακοινώνει πως μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα πραγματοποιούσε το πιο δυνατό "χτύπημα" στην ιστορία του συλλόγου! Λέτε;

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK