Η Σίτι πήρε τίτλο και οι Άραβες στέλνουν διακοπές όλη την Αγγλία

Τ' ατελείωτα πετροδόλαρα της "Ετιχαντ" επιτρέπουν στην αεροπορική εταιρία να κάνει ένα φοβερό δώρο σε όσους επιθυμούν να κάνουν ταξίδια από 18 Απριλίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου. Όλα αυτά για χάρη των παικτών της Σίτι που κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Ο μέγας χορηγός της Μάντσεστερ Σίτι, η "Ετιχαντ", γιορτάζει το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με... τρέλα και απλοχεριά.

Τα πετροδόλαρα άλλωστε είναι πολλά και πρέπει κάπως να ξοδευτούν.

Από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου όσοι αποφασίσουν να κάνουν ταξίδια από το Λονδίνο προς όλο τον κόσμο θα χαρούν το δώρο της "Έτιχαντ".

Ποιο είναι αυτό; 40% εκπτώσεις στα εισιτήρια των αεροπλάνων για να πάει ο κόσμος να διασκεδάσει και να μοιραστεί τη χαρά τους  για το πρωτάθλημα!

Κιμπάρηδες οι Άραβες, κι μετά αναρωτιόμαστε πώς ξεκινούν να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή ενός παίκτη... σβηστοί με την πρώτη πρόταση να ξεκινά από τα 40.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη προσφορά δεν χρειάζεται ν' αποδείξεις ότι είσαι οπαδός της Σίτι, ισχύει για όλους...

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.