Κόβει την... πίτσα ο Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα, ακόμα και τις συνήθειες του φαγητού.

Σύμφωνα με τα θέλω του Καταλανού τεχνικού, οι ποδοσφαιριστές μετά τους εντός έδρας αγώνες θα γευματίζουν μαζί στους χώρους του Εtihad σε μία προσπάθεια αφενός να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ τους και αφετέρου να...ελέγχεται το μενού.

Επίσης ο Γκουαρδιόλα απαγόρευσε αυστηρά την πίτσα μετά τα ματς. Είθισται σε πολλές ομάδες οι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν πίτσες στα αποδυτήρια, ο Πεπ όμως λέει ένα...βροντώδες όχι στο πρόχειρο φαγητό, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το πως θα φανούν όλα αυτά στους ποδοσφαιριστές της Σίτι, ο Γκουαρδιόλα όμως είναι αποφασισμένος και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!