Το σούπερ δώρο του Στέρλινγκ στην αδερφή του!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κερδίζει 180.000 λίρες την εβδομάδα από την Σίτι όμως δεν είναι... μονοφαγάς! Δείτε το τρομερό δώρο που έκανε στην αδερφή του την ημέρα των 27ων γενεθλίων της (VIDEO)!

Αυτό θα πει αδερφική αγάπη! Η Κίμα-Λι Στέρλινγκ, αδερφή του Ραχίμ, έκλεισε 27 χρόνια ζωής και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να της κάνει ένα δώρο που ελάχιστοι θα περίμεναν...

Τι ήταν αυτό; Ένα σπίτι, με τον 23χρονο Άγγλο διεθνή επιθετικό να προϊδεάζει τους ακόλουθούς του στο Instagram για τη "μεγάλη ημέρα" και το "μικρό δώρο" προς την αδερφή του και την κατάλληλη στιγμή να παρουσιάζει την έκπληξη μέσω Instagram.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μαζί με την αδερφή του Κίμα-Λι τον Αύγουστο του 2012 όταν αγωνιζόταν τότε, σε ηλικία 18 ετών, στην Λίβερπουλ

Αυτό το έκανε ανεβάζοντας video όπου έχει δέσει τα μάτια της αδερφής του τη στιγμή που την βγάζει από το αυτοκίνητο, με την Κίμα-Λι να μπαίνει στο σπίτι και τότε να βλέπει την έκπληξη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να δώσει μία τεράστια αγκαλιά στον Ραχίμ Στέρλινγκ υπό τους ήχους του "Happy Birthday".

Όλη η οικογένεια ήταν εκεί και πήρε μέρος σε μία από τις συγκινητικές στιγμές που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα σε ένα σπίτι.