Ο υπναράς Πογκμπά έκανε άνω-κάτω την Γιουνάιτεντ!

Δεν έφτανε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το... χουνέρι από την Μπρίστολ, ήρθε και το παράπτωμα του Πολ Πογκμπά να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο εκνευρισμό στον Ζοζέ Μουρίνιο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε το θεσμό του League Cup καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Μπρίστολ μεσοβδόμαδα, ωστόσο δεν ήταν τόσο ο αποκλεισμός αλλά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα αμέσως μετά που προκάλεσε ένταση στον αγγλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της "Daily Mail", ο Πολ Πογκμπά δεν εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ και από τη στιγμή που δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις "υποχρέωσε" τον Μουρίνιο να στείλει "ομάδα έκτακτης ανάγκης" για να τον εντοπίσει και να τον πάει στην προπόνηση.

 

Οι άνθρωποι αυτοί, που πληρώνονται από το σύλλογο για να λύνουν τέτοιου είδους εσωτερικά θέματα, βρήκαν τον Γάλλο σούπερ σταρ σπίτι, με τη δικαιολογία για την απουσία του από την προπόνηση να είναι πως... αποκοιμήθηκε!

"Εδώ είμαστε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εάν θέλουν μπορούν να καταλήξουν σε άλλες ομάδες, μικρότερες", δήλωσε στο ίδιο μέσο ένας συμπαίκτης του στους "κόκκινους διαβόλους" που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Μάλλον το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στην ομάδα του Μουρίνιο, συμφωνείτε;