Ο Ζοζέ πάει να "κατακλέψει" τη Γιουβέντους

Ο Μουρίνιο θέλει να εκμεταλλευτεί την πίεση που ασκεί η Γιουβέντους για την απόκτηση Νταρμιάν και αντί για χρήματα ζήτησε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή! Πού κοστίζει πολλά περισσότερα. Θα το δεχθούν οι "μπιανκονέρι";

Τον Ματέο Νταρμιάν ο Μουρίνιο τον δίνει ευχαρίστως στη Γιουβέντους. Πλάγιος μπακ που δεν πολυπαίζει, περισσεύει (μάλλον) στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

Επειδή όμως ο Πορτογάλος είναι έξυπνος θέλει να βγει όσο πιο ωφελημένος γίνεται από τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία. Γι' αυτό και ζήτησε από τους "μπιανκονέρι" έμψυχο αντάλλαγμα, όχι χρήματα. Ποιο όνομα έριξε στο τραπέζι; Αυτό του Μάριο Μάντζουκιτς, όπως διαβάσαμε στον αγγλικό Τύπο.

Τι θα τον κάνει μαζί με τον Λουκακού, τον Ράσφορντ, τον Σάντσες και τον Μαρσιάλ, ένας Μουρίνιο ξέρει.

Πιθανόν αυτή η επιλογή του να δηλώνει την απόφασή του να παραχωρηθεί ο νεαρός Γάλλος. Ο οποίος για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ο τελευταίος στην ιεραρχία των επιθετικών.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.