Σαρωτικές αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ της Γιουνάιτεντ

Αλλαγή φιλοσοφίας, επενδύσεις και επιπλέον 50... μάτια σε ολόκληρο τον κόσμο είναι μερικές από τις ανανεώσεις που έχει προβεί η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά τις ακαδημίες της που τα τελευταία χρόνια... πάσχουν.

Όπως φαίνεται οι διοικούντες της Γιουνάιτεντ ζήλεψαν την συμπολίτισσα Σίτι στο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν άκρως επιτυχημένα τις ακαδημίες τους και είπαν να εκπονήσουν ένα νέο πλάνο/στρατηγική για τις δικές τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, στο τμήμα σκάουτινγκ προσελήφθησαν 50 νέοι σκάουτς που πήραν το ΟΚ από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Αρκετοί θα έχουν το βλέμμα τους εντός Βρετανίας, όμως οι περισσότεροι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Στόχος είναι η Γιουνάιτεντ να ανταγωνιστεί κορυφαία κλαμπ στον κόσμο που έχουν γεμίσει τις ακαδημίες τους με σπουδαία ταλέντα. Μάλιστα θα χαλαρώσουν και τα κριτήρια επιλογής παικτών, έτσι ώστε να μην χαθεί καμία ευκαιρία.

Όλα αυτά φυσικά έχουν κόστος, αλλά πρόθεση της διοίκησης είναι να ρίξει χρήμα στους επόμενους... κόκκινους διαβόλους.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.