Σαρωτικές αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ της Γιουνάιτεντ

Αλλαγή φιλοσοφίας, επενδύσεις και επιπλέον 50... μάτια σε ολόκληρο τον κόσμο είναι μερικές από τις ανανεώσεις που έχει προβεί η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά τις ακαδημίες της που τα τελευταία χρόνια... πάσχουν.

Όπως φαίνεται οι διοικούντες της Γιουνάιτεντ ζήλεψαν την συμπολίτισσα Σίτι στο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν άκρως επιτυχημένα τις ακαδημίες τους και είπαν να εκπονήσουν ένα νέο πλάνο/στρατηγική για τις δικές τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι, στο τμήμα σκάουτινγκ προσελήφθησαν 50 νέοι σκάουτς που πήραν το ΟΚ από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Αρκετοί θα έχουν το βλέμμα τους εντός Βρετανίας, όμως οι περισσότεροι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον υπόλοιπο κόσμο.

Στόχος είναι η Γιουνάιτεντ να ανταγωνιστεί κορυφαία κλαμπ στον κόσμο που έχουν γεμίσει τις ακαδημίες τους με σπουδαία ταλέντα. Μάλιστα θα χαλαρώσουν και τα κριτήρια επιλογής παικτών, έτσι ώστε να μην χαθεί καμία ευκαιρία.

Όλα αυτά φυσικά έχουν κόστος, αλλά πρόθεση της διοίκησης είναι να ρίξει χρήμα στους επόμενους... κόκκινους διαβόλους.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...